top of page

do 09 mrt

|

Studentenkerk

Hutspot en Couscous

In deze unieke avond gaan we met mensen van verschillende levensovertuigingen in debat over een thema. En gaan we gezellig eten met z'n allen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Hutspot en Couscous
Hutspot en Couscous

Tijd en locatie

09 mrt 2023, 17:00

Studentenkerk, Erasmuslaan 9a, 6525 GE Nijmegen, Nederland

Over het evenement

🍲Hutspot & Couscous 🍲 

Het jaarlijkse event Hutspot & Couscous is terug! Hutspot & Couscous is een samenwerking tussen de Studentenkerk, Awaz Nijmegen, CSN, NSN en MSV Nijmegen. Het is een avond waarop verschillende achtergronden en geloofsovertuigingen bij elkaar komen. Het is een avond vol met interessante gesprekken en mooie dialogen. Het thema van dit jaar zal ‘Het Uitdragen van je Geloofsovertuiging’ zijn. Hoe ga jij om met anderen? Hoe kies jij jouw vrienden? Beïnvloedt jouw levensovertuiging je in deze vragen? Lijkt het je leuk om het daar met elkaar over te hebben? Meld je dan snel aan!

Op de avond zal dr. Martijn de Koning, cultureel antropoloog en universitair hoofddocent Islamstudies aan de Radboud Universiteit Nijmegen, wat komen vertellen over het thema. Ook zullen twee studenten met elkaar in dialoog gaan over dit onderwerp. En natuurlijk gaan we samen lekker eten!

Algemene informatie:

Datum: donderdag 9 maart

Tijd: 17:00-21:00

Locatie: Studentenkerk, Radboud Universiteit Nijmegen, Erasmuslaan 9a

Voertaal: Nederlands

Kosten: Gratis, maar eigen hapjes meenemen mag!

Awaz, MSV, studentenkern, NSN en CSN

Deel dit evenement

bottom of page