top of page

CONTACT

Erasmuslaan 1, 6525 GE Nijmegen, Nederland

Bezoek ook eens onze kamer:

E.14.18

  • alt.text.label.Instagram
erasmusgebouw_radboud_universiteit_edited.jpg

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met grensoverschrijdend gedrag op de opleiding, zoals pesten, discriminatie of seksuele intimidatie? Dan kun je terecht bij onze vertrouwenspersoon voor onze studievereniging, die samen met jou gaat kijken welke stappen ondernomen kunnen worden.De vertrouwenspersoon luistert naar je, staat naast je en handelt in jouw belang. De gesprekken zijn vertrouwelijk en -niet onbelangrijk- gratis. 

 

Voor de Faculteitsvereniging van Religie/Islam, Politiek en Samenleving en Theologie is de huidige vertrouwenspersoon Joyce Janssen, te bereiken via vertrouwenspersoon.awaz@gmail.com. Voor vertrouwenspersonen van de Radboud Universiteit kan je mailen naar vertrouwenspersonen@ru.nl.

Vertrouwenspersoon Joyce stelt zich voor

Ha, ik ben Joyce en ik doe de verkorte bachelor Religie, Politiek en Samenleving. Met de nodige levenservaring zet ik me graag in om anderen te helpen. We krijgen te vaak te horen dat ‘dingen nou eenmaal zo zijn’ en dat we ‘niet zo moeilijk moeten doen’. Ik probeer hier iets anders tegenover te zetten, een veilige plek waar mensen zich echt gezien en gewaardeerd voelen.  

 

Sinds 2021 ben ik als vertrouwenspersoon betrokken bij een organisatie die landelijke events op touw zet. Daarnaast heb ik onlangs de officiële training tot vertrouwenspersoon afgerond hier op de universiteit.

 

Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen als je voelt dat jouw grenzen zijn overschreden door bijvoorbeeld docenten of andere studenten. Samen zoeken we naar een passende oplossing. Je kunt me aanspreken in de wandelgangen of een mail sturen naar bovenstaand adres.

bottom of page