top of page

Commissies

In onze vereniging hebben we vier verschillende commissies. Deze commissies bestaan uit minimaal 2 personen en hebben allemaal een taak in het organiseren van activiteiten of controlepunten binnen de vereniging. Hieronder lees je per commissie wat het precies inhoud.

Wil je graag lid worden van een commissie of nog meer informatie? Stuur dan een mailtje naar awaz.ru@gmail.com

Screenshot_20220917-164059_WhatsApp_edited.jpg
Screenshot_20220917-164059_WhatsApp.jpg

Lunchcommissie

Onze lunch commissie is verantwoordelijk voor de maandelijks gratis lunch in onze Awaz kamer. Je zorgt dan voor alle voorbereidingen, een leuk thema en bent aanwezig tijdens de lunches.

Borrelcommissie

Als borrel commissie ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse borrel. Hier zorg je voor alle voorbereidingen en dat tijdens de borrel zelf alles soepel verloopt. En borrel je natuurlijk gezellig mee!

bal.jpeg
geld.jpeg

Kascommissie

De kascommissie is verantwoordelijk voor het controleren van de penningmeester, een belangrijke taak! Een keer per maand krijg je inzicht in de inkomsten en uitgaven en controleer je of deze allemaal kloppen.

santiago.jpeg

Reiscommissie

De reiscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de studiereis! Deze vind normaal 1x per twee jaar plaats, waardoor er genoeg tijd is om alles te regelen. Je staat volledig individueel van het bestuur, maar moet wel verantwoording afleggen. Een bijzondere, belangrijke en leuke commissie dus! Op dit moment is er nog geen reiscommissie, lijkt het jou leuk om een reis te organiseren? Laat het ons weten!

santiago.jpeg
bottom of page