top of page

do 02 mrt

|

EOS 01.110

Familiesymposium

Wat leer je nou op je opleiding? En waar gaat je studie eigenlijk over? Zijn dit vragen die je van je familie krijgt en ben je het zat dit telkens opnieuw te beantwoorden? Neem ze dan mee en laat het ze zien bij het familiesymposium!!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Familiesymposium
Familiesymposium

Tijd en locatie

02 mrt 2023, 19:30

EOS 01.110, Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen, Nederland

Over het evenement

Beste Awazers,

Vraagt jouw familie zich nou af wat je precies doet op die studie? Laat het ze zien en neem ze mee naar het enige echte familiesymposium van Awaz. Laat ze binnen een paar uur beleven wat jij in een heel jaar evaart. Op deze avond worden twee lezingen verzorgd door onze eigen docenten Paul van der Velde en Seth Bledsoe rondom het thema eindtijd. Wij zorgen voor snackjes en drinken. Dus sleur je opa, oma, moeder, vader, broertje, zusje, tante, oudoom of beste vriend(in) mee! Ivm beperkte ruimte vragen we jullie om niet meer dan 5 familieleden of vrienden mee te nemen (mocht je er meer mee willen nemen kan dit natuurlijk in overleg met ons :))

Goed om te weten is dat het college van Seth Bledsoe wel in het Engels gegeven gaat worden en dat van Paul in het Nederlands.

Datum: 2 maart

Tijd: 19:30-21:30

Locatie: EOS 01.110

Deel dit evenement

bottom of page